Saturday, 8 June 2013

Giga Siblings Birthday Giveaway by Arya Addin

Assalamualaikum,
Bismillahirrahmanirrahim,, 

haha,, akhir2 cuti ni asyik rase nk join ga je..
kalo ade rezeki menang kalo klah x de rezeki la tu..hehe
kalo korang nk join jomla...ikut syarat2 yg dikenakan di sini
nk tkan terus banner pon x pe..
hadiah2 die pon menarik jugak..

so untuk bukti2 nyer,,,







huh..penat buat..haha

ni pulak untuk sweet bitter wishes adik2 Aya...
untuk Imah: hepi belated befday semoga panjang umur dan murah rezeki....sentiasa cemerlang di dunia dan diakhirat... :) dan lagi satu gud lark pekse PMR..tahun ni kan..

 untuk Apit; happy becoming befday..semoga menjadi orang yang berjaya pada mase hadapan.. :)

untuk Adam; happy becoming befday... semoga panjang umur and murah rezeki...jadi orang yg berguna pada mase hadapan tau..jgan mencemarkan nama keluarga kamu..semoga sentiasa cemerlang di dunia dan diakhirat.. :)

done!


No comments:

Post a Comment