Monday, 3 June 2013

Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree ^-^





Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini nk kasi tau. Sebelum tu, nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan?  Join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013





3 comments:

  1. http://www.mizisempoi.com/2013/05/samsung-digital-camera-giveaway-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. letak link dekat sini http://www.nabeelstories.com/2013/05/samsung-digital-camera-giveaway-by.html

      Delete
  2. Jemput join http://bloggadisbrutal.blogspot.com/2013/06/omg-first-giveaway-by-qaisyara-raihana.html . Hadiah bestt : maxi dress, pants, tdg bawal etc. !

    ReplyDelete